Hoe maak je matcha?
Pak een breed kommetje of matcha kom uit de kast (dit is makkelijk om de Matcha in te bereiden, een normale theekop is te smal)
Schep dan 1 klein theelepeltje Matchapoeder in de kom of 2 schepjes met de Matcha bamboe lepel
Voeg een klein scheutje water toe en roer de poeder met een Matcha kloppertje tot een egaal papje
Laat 80-100 ml kokend water afkoelen tot ongeveer 75-80 graden en giet dit in de kom
Gebruik dan het kloppertje om de Matcha te mengen tot er een mooi schuimlaagje op zit. Je doet dit door met het kloppertje stevige M of W bewegingen in de kom te maken.
Dan is je Matcha klaar om te drinken!
Kasumi Matcha: Jouw Dagelijkse Portie Gezondheid
Op zoek naar een heerlijke en gezonde Matcha voor dagelijks gebruik? Kasumi is de perfecte keuze! Deze premium Matcha is zeer aromatisch, intens groen en biedt een unieke smaakervaring met zachte, licht zoete tonen. Ideaal om je dag mee te beginnen of om jezelf een energieboost te geven.
- Hoogwaardige kwaliteit: Rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen.
- Smaakprofiel: Zacht, licht zoet, en heerlijk aromatisch.
- Gebruiksgemak: 1 gram per portie voor optimale smaak en gezondheid.
Inhoud: 30 gram – genoeg voor 30 verfrissende porties.
Geniet elke dag van de voordelen van Kasumi Matcha en voel je fitter en energieker!